CAVALOR: nieuwe voedingspartner...

( 25/01/2016)
Het nieuwe jaar 2016 is goed van start gegaan voor Team Bax; Met trots stellen wij u de samenwerking voor met onze nieuwe voedingspartner CAVALOR
Valérie, Lieselot en Ellen van de CAVALOR hebben zich langs hun kant geëngageerd om de pony’s van de beste sportvoeders en supplementen te voorzien. Voeders die het rantsoen van elke pony op die manier individueel kunnen optimaliseren en daarbij horend ook de te leveren topprestaties naar ongekende hoogtes tracht te brengen. Daarnaast zullen ook de supplementen een belangrijke aanvulling worden op het eten. Supplementen thuis, voor dagelijks onderhoud, en “extraatjes”, op wedstrijden, om net dat ietsje meer te kunnen. Maar onder supplementen verstaan we ook bijvoorbeeld lederzeep, … dingen die in het onderhoud van ons materieel kunnen helpen.
De optimalisatie van het rantsoen is niet mogelijk zonder dit op regelmatige basis na te kijken in waarden van ruwvoer en ook bloedanalyse. Op deze manier kan worden ingespeeld op de individuele noden van de topatleten.
In ruil voor de geëngageerde steun van de CAVALOR zullen Tinne en Jan (en het ganse team) als Ambassadors het logo en de kleuren van deze leverancier verdedigen. Door present te zijn op toernooien in binnen- en buitenland.

www.cavalor.com/int